GöteborgNu är vi i Ugglarp efter två kanonbra dagar i Göteborg! Dag 1 strosade vi runt på Liseberg, åkte det mesta och spelade på hjul, utan vinst tyvärr. Strax innan regnet kom klockan 4 så uttnyttjade vi alla våra express-pass och gick före i de långa köerna. Efter det tog vi en sista åktur med uppsvinget och regnet som då hade kommit, brände som hagel i ansiktet haha. När vi kom till hotellet var vi mycket blöta och trötta då vi tog oss en varsin dusch och sov en stund tills vi skulle ut och äta. Efter ett evighets letande efter rätt restaurang hamnade vi tillslut på ett ställe med både pasta och pizza och det dög bra.

Igår checkade vi ut klockan 11 och åkte sedan ner till stan och gick i affärer. Henke fyndade t-shirts och ett par converse medan jag ännu inte köpt något. Trötta gick vi till Trädgårdsföreningen och chillade lite på en gräsplätt med godis och vatten. Sedan gick vi mot centrum igen och jag köpte ett par kostymshorts från zara. Klockan 10 över 7 gick tåget mot Falkenberg där vi sedan blev upphämtade av mina föräldrar och ja, nu är vi ju här i lilla Ugglarp! Förhoppningsvis bjussas det på bra väder så att vi kan sola lite. Puss och kram!!

Kommentarer
Postat av: Elsa Ohrås

Hej! Vilken fin blogg du har! Skulle bli så sjukt glad om du kollade och kanske till och med kommenterade lite på min också? :)

2014-07-17 @ 10:51:10
URL: http://ohras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0