killing me softly

My throat is killing me. Jag var hemma själv hela dagen fram till klockan 5 då min mamma kom hem från jobbet. Detta innebar en hel dags tystnad, skönt. Jag märkte direkt när mamma kom hem att jag blivit hes idag igen. Dagen efter liseberg hade min röst gått in i målbrottet typ, men idag är den bara torr. Redan efter 1 timme med mamma så orkade jag inte höras mer. Inte för att min mamma babblar något enormt eller alltid försöker starta konversationer utan min hals orkar ingenting, det gör så ont. Jag tvivlar verkligen på om allt detta är pga skriken i karusellerna, det låter ju ganska otrovärdigt. Inte nu när det har gått 3 dagar. Jag har väl fått någon förkyldning..

Fin bild förresten? Iphonekameran (<3<3) och en massa redigering självklart lol. Jag och mamma (väldigt mycket om mamma i detta inlägget), vi var hos mormor och morfar och vattnade blommorna och matade katterna. Eller ja, hon vattnade blommorna och matade katterna. Jag stod på andra sidan grusvägen och tog egopics med kossorna. De ställde glatt upp på kort. Sicka babes.

Liseberg

Så. Jag kan väl säga (skrika) att jag är lite (väldigt) stolt över mig själv. Som jag skrev i inlägget innan helgen så är jag ju väldigt rädd för karuseller (och allt annat). Sist jag hade varit där var typ 3 år sedan, då min familj åkte dit varje år med mina kusiner. De lyckades få med mig in i balder kön en gång, men jag gick ut. De har mutat mig med pengar, och peppat mig massor men jag har aldrig åkt. Lisebergbanan var väl i min klass ungefär, jag tyckte att den var lite småläskig och väldigt rolig. Men såfort vi kom in på Liseberg så gick vi till balder och ställde oss i kön, det var ju inget snack om att jag skulle åka den liksom, det var 15 minuters kö och när vi stod längst fram i kön så ville jag väl typ dö. När vi åkte upp för den där otroligt sega backen så upprepade jag till Lisa som satt bredvid mig och höll i min hand "SKRIK MED MIG SKRIK MED MIG OMG OMG OMG OMG SKRIK MED MIG!!" och Lisa svarade "HAHA VI ÄR JU INTE ENS FRAMME ÄN". Sen så blundade jag, och tänkte typ "JAG KOMMER DÖÖÖÖ" och vi åkte ner, jag med stängda ögon hela backen, eftersom att titta skulle vara det värsta någonsin. Jag skrek som en gås, hela backen, och när den var över så skrek jag "JAG GRÅTEEER" ett par gånger, sen skrek jag "JAG ÅKTEEE", och sen skuttade jag ut ur balder och var hur stolt som helst. Men att åka balder räckte ju tydligen inte, så efter några andra mindre läskiga karuseller så skulle vi åka kanonen. Hur ska jag sammanfatta den med ord? Kanske något i stil med: värsta jag varit med om? Ja det skulle nog beskriva den ganska bra. Det värsta var ju "hjärtslagen" innan den åkte, jag satt bredvid Kalle och höll hårt i hennes hand samtidigt som jag tryckte huvudet bakot och försökte överrösta ljudet från hjärtslagen (inte mina, men de dunkade väl ungefär 300 gånger så fort) med att sjunga "lalalalalalalalalalalalalalalalala" tills jag visste att ungefär 6 hjärtslag passerat och jag stängde ögonen hårt och svämmade över av nervösitet och sen SKJÖT DEN IVÄG i 80 km/h och på dessa få sekunder hann jag skrika och tappa rösten av kraften och tänka att detta är det läskigaste någonsin.

Det finns väl ungefär en lika lång berättelser om mina känslor innan jag åkte uppsvinget också, och diskutionen om vilken sida av gungan man ville sitta på. Ville vi helst svingas upp, ut över stupet och sen tillbaks och se liseberg under oss, eller ville vi hellre svingas ut över liseberg och titta ner på stupet? Vi valde alternativ två och skiträdda satt Jag och Lisa i stolarna med en lugn och "skämtsam" Kalle bredvid oss, som berättade för oss när bältet glappade och inte ens satt fast att "så här är det när man åker". Jag hade nog dödat henne om det inte varit så att vi satt fast i en jäkla gunga som snart skulle svinga oss över ett stup hur högt som helst. Bredvid mig satt Lisa, denna gången skrek väl hon som en gås och jag som en minigås kanske. Hennes röst sprack så det blev ett riktigt JAGBLIRMÖRDAD-skrik. Kul. Men jag kan väl erkänna att den var ungefär 350 gånger läskigare att kolla på än att åka. Trots stupet.

Men så iallafall, jag överlevde. Och sammanlagt åkte jag balder 2 gånger, kanonen 2 gånger och uppsvinget en gång, och lite andra mesigare karuseller, som lisebergsbanan, 3 gånger. Lol. Väldigt stort framsteg Alice. Tack. Godnatt.
 
Ps. Bild 4 är efter kolorado. Blött. Ds

håkisbråkis

HEJ jag lever! Efter en väldigt skrattfull, händelserik, läskig, underhållande och skrikig helg. Sjukt roligt har jag haft det, och det var värt varje lidande av halsonten jag hade dagen efter. Som förövrigt verkar ha förvandlats till något värre med huvudvärk på köpet, så idag mår jag lite sådär. Men somsagt, värt det.

Vi kom till Håkan-kön i varberg vid 4 tiden, och det var väldigt förvånande över hur kort den var. "Är detta kön?!?!". Vi fick ett rosa prickigt band och ett nummer på handen, 125-126-127 och 128. Väldigt långt fram i kön med tanke på hur sent vi anlände, och när Jag och Lisa köade till Kent så hade vi fått ett nummer på 300 om vi nu fått något, och då köade vi från klockan 1. Men vi var ju i varberg denna gången, och 5000 biljetter var sålda.
Grym konsert, och väldigt roligt att knuffas med folk som trängdes. En tjej som inte ens fått ett nummer på handen tryckte väldigt mycket på mig och viskade till sin kompis irriterat varför jag hade en ryggsäck på mig. Jo, ryggsäcken lär ju varit ganska irriterande för personerna bakom men rätt kul att retas med tjejen bakom, som verkade vara irriterad. Hon slog till och med bort mitt hår sådär en gång, så tillslut lät jag henne gå förbi, för då hade hon redan knuffat till mig så att jag stod klämd på sidan. Tjejen är bakom mig på bild 6 förresten, fjant.
 
Jag tog väl ungefär 70 bilder, varav typ 1 blev okej... Alla hoppade ju bredvid en och man knuffades hit och dit och tillslut kom jag bakom en kille som var typ 2 meter, vilket probbe. Så hans blonda kalufs syns med på en av mina videos, Snyggt. Hoppas att han inte hade mjäll. 

mellanlandning

Hej!!! Jag är hemma nu, i Ljungby, efter 5 dagar i stugan. Men jag ska inte stanna hemma så länge för imorgon ska jag och mina 3 kompanjoner åka till Varberg och kolla på Håkan Hellström!! Va? Ja, jag vet. Jag är inget fan av Håkan, alls. Ärligt talat så har jag typ hatat hans musik, ett bra tag. Men jag ville så gärna gå på konsert i sommar, och efter att ha lyssnat igenom hans nyaste skiva och minnas de gamla GOA låtarna han gjort så kan man ju inte hata det, han är ju bra, go, kul. Så vi ska lyssna på honom imorgon, vilket lär bli väldigt roligt. Efter hemkomsten imorgon kväll så ska jag sova till klockan halv 7 nästa dag för att klockan 8, ungefär, åka till Göteborg med övre tre kompanjoner!! Så kul!! Vi ska gå på Liseberg och sova på hotell.. Det är bara ett problem.....Jag är skiträdd för karuseller (oh no!). Alltså jag vågar inte åka någonting, inte Balder (herregud Alice), inte Höjdskräcken, inte Frittfall, och absolut inte Atmosfear. Jag kommer dö, förmodligen. För jag kan ju inte undvika vart enda karusell på hela liseberg, det skulle ju inte gå. Så jag kommer dö, japp, stendöd. I will be as dead as a stonedead stone. Så om ni har otur, är detta mitt sista blogginlägg här på denna underbara blogg, Liindow.blogg.se. Förresten ett väldigt fult bloggnamn, varför två i liksom, som om "lindow" är ett upptaget namn. Varför var jag inte cool för 4,5 år sedan? Jaja, eftersom att det inte går att byta bloggnamn och byta blogg är något jag inte kommer göra, så får jag väl nöja mig med Liindow? Liindow....Lii.....L-i-i-ndow... Sjukt töntigt.
 
Förresten, min vinbärsbuske på bilden ovan. Fin va!!!!!!!

Ugglis

Hej!!! Här ligger vi på stranden och solar. Det blåser ganska mycket idag men igår var det nästan vindstilla så jag badade hela 5 gånger(!!!) That's pretty amazing med tanke på att "årets första dopp" för min del var på midsommarafton = sent. = pinsamt. Men här på dessa 4 dagar har jag badat 7 gånger tror jag. Obs ej kärringadopp. Då skulle det inte räknats. Nu ska jag sola vidare och koncentrera mig på att inte kissa på mig, för jag är väldigt kissignödig just nu, och det är jobbigt långt till stugan, och kissa i vattnet är ju inte så fräscht.... Så jag har ett problem (!!!!!!!) Hoppas jag överlever. Ha det bra!!!!


ho ho ho ho

Åker till Ugglarp idag. Jag lovar att jag ska mobilblogga!!!! Hejsvejs

glajjor

Jag och mamma var nere på stan en runda innan och tittade på skor och handlade mat, hittade ett par ganska snygga skor, dojjor, sneakers. Fast det var en dragkedja på högersidan av skor som förstörde typ allt, varför ska man ha det när man kan snöra de liksom, förstår ej grejen. Det är inte alls min stil att tycka sådana är snygga, fast vad är min stil egentligen? Men ändå, de var röda, rätt coola. Men köp blev det inte eftersom att det fanns en dragkedja (lol) och de fanns inte ens i min storlek, 37. Men whatevaahh. Nu ska jag ut och lägga mig i solen, ¡adios!

en vindpust

Alltså jag satt vid datorn utanför mitt rum och tyckte att det lät som att någon var utanför min syster Annas rum, jag ropade. Inget svar. Det lät hela tiden som att någon gick där eller flyttade på tunga saker. Tillslut blev jag arg och kollade vad det var, självklart var det ingenting och jag blev egentligen inte förvånad eftersom att jag alltid hör saker i detta hus (ta mig till psykhem). Sen BAAM, med amerikanskt urtöntigt uttal. Ljudet kommer från mitt rum och jag rusar mina 2 metrar för att se en massa jord på golvet. PALLA!!!!!!!! var väl min tanke, och "MEN HERREGUUD" eftersom att det var det jag skrek när insåg vad denna vindpust just ställt till med. Är det storm? Det borde vara för den krukan väger inte 1 gram.

en flygande tröja

Hääj bloggen, gud vad jag uppdaterar idag. Kul va? Efter att ha legat i solstolen i några timmar så kände jag mig lite rastlös så jag gick in.                                                   Eller okej det var kanske inte det som egentligen fick mig att gå in, det kan ju ha varit så att en massa flugor började attakera mig, en efter en (Överdrift. Verklighet: cirkus 3 flugor). Sådana äckliga flugor som sätter sig på en utan att reagera alls på hur man viftar på armarna och försöker få bort de. Äckligt. Jag är ju ganska (väldigt) rädd för alla sorters insekter också så den äckliga flugan fick mig snabbt på fötter, tyvärr. Men värst är nog skalbaggarna vi har i trädgården, det är röda flygande skalbaggar (jag vet inte säkert om alla skalbaggar kan flyga) och de sätter sig på en och verkligen fastnar. Man måste liksom typ slå bort den hårt för att den ska flyga iväg. Det är så jättemegadunder äckligt. Jag dör, nästan, varje gång. Som tur är har vi inte så många sådana i trädgården iår, jag har för mig att det är de skalbaggarna som alltid kommer på sommaren. Ibland har vi haft så många så att vi har fått ställa ut gula spannar med vatten i på trädgården, de drar sig till gult tydligen. Usch.

Iallafall, när jag gick in så tog jag lite kort på lite nya grejer jag inskaffat. Som i förra inlägget en kånken, i färgen "brick" och ett par skor med platå och klack hihi. Mvh platå-nörden. Älskar de, vet bara inte riktigt när jag ska våga använda de eftersom att de givit mig så mycket skoskav, vilket probbe. Sommarens probbe kanske, nja inte riktigt, men nästan. Bilden ovan är på en tröja som jag köpte häromdagen, cool va. Den flyger.

skor och en kånken


inception

Jag var hos Kalle igårkväll, med Lisa och Julia. Kalle är förresten en tjej, Amanda Karlsson. Så att vi inte missförstår varandra nu, för det är kanske inte så självklart att "Kalle" är en tjej för oss alla, nej inte direkt. Iallafall så tittade vi på Inception, jag har aldrig sett den innan vilket är lite pinsamt eftersom att vi köpt den och haft den hemma, tillgänglig att titta på, i typ 1 år.. Varför jag aldrig tittat på den vet jag inte, men det spelar väl mindre roll för nu har jag iallafall sett den. Så vad ska jag säga? Väldigt mysko men också väldigt bra. Jag förstod väl typ en tredjedel av allt i hela filmen egentligen, och vi diskuterade lite undertiden vi kollade. Typ: "Är de i drömmens dröm nu eller är de i drömmens drömmens dröm??" "Var är han? Är han i verkligheten eller är han också i drömmen?" Men om det finns några fler retards (än jag då) som inte heller sett den filmen än så tycker jag att ni ska göra det, den var bra!

Nu ska jag fortsätta sola, för det är vad jag gör just nu. Innan det så vattnade jag blommor åt mamma, jag kände mig som en tant. Hejdå


en tragedi

Alltså jag är så arg på mig själv just nu, så jag tänkte att jag kunde skriva av mig lite på bloggen här. Jo det är såhär att jag har inte sminkat mig, sedan den 5e juli då vi var i mina kusiners stuga och cyklade ner till stan för att lyssna utanför gyllene tiders konsert. Vilket är 11 dagar sen (wow länge..), och idag så sminkade jag mig, för ungefär 1 h sedan. OCH VET NI VAD JAG GÖR? Här vid datorn så sätter jag självklart mina handflator mot ögonen och gnuggar. Bra Alice. Jag glömde att jag var sminkad. Det som var så jobbigt att sminka sig idag, och nu jag finner verkligen ingen lust att göra om det. WHY GOD WHY. På bilden ovan är jag däremot sminkad, det är nog 16 dagar sedan bilden togs, jag var påväg till fest hos en kompis, jag var lycklig, sminkad, glad. Vad är jag nu? En olycklig osminkad Alice, sur. Typiskt.
 

kusin vitamin

Min blogg är så tom!!! Och det är mitt fel!!! Why god, why, am I such a bad person??? Buhu.
Vi kom hem från stugan i söndags, som jag sa att vi skulle. Men vi kom hem ganska sent, så jag skyller på det när vi minns mitt löfte om att blogga i söndags, sen har jag glömt. Idag är det tisdag, och jag bloggar.

På bilderna ovan är min kusin Henrik, 1 år. Himla söt, träffar honom nästan aldrig dock, eftersom att han växer upp i Stockholm. Tragiskt men också väldigt häftigt, tänk att få bo i stockholm liksom. Det hade nog varit lite annat än Ljungby.

en kort uppdatering

Alltså jag är ursel på att uppdatera nu. Jag har varit i ugglarp i några dagar sedan hemma utan systemkamera, och utan roliga bilder på mobilen så jag har inte haft något att blogga med!! Nu ska jag till stugan igen efter 3 dagar hemma, jag kommer hem på söndag och då jäklar ska jag blogga! Så vi hörs då om inte tidigare via mobilen. Hejdå bloggis!

Ekot från gyllene tider

Tjena bloggen! Du har varit ganska tyst ett tag nu, jag ber om utstäkt för det. Jag har varit i Stockholm med min familj men det kan jag skriva om senare för just nu befinner jag mig i Halmstad i mina kusiners stuga. Vi har grillat och sedan cyklat in till gyllene tider-konserten och lyssnat utanför. Det var väldigt mysigt och vi fick dubbelt ljud för att vi satt mellan konserten och ekot från per gessles stämma. Eller det var ju inte eko enligt mamma utan ljudet studsade på lägenheterna andra sidan Nissan där vi satt, inget eko alltså, studs var det. Mamma vet ju bäst, helt klart.

Nu dricker de kaffe här och sen ska väl alla sova. Så godnatt bloggis, vi hörs!


RSS 2.0