Snooze

Lov innebär snooza, länge. Även fast man ångrar det såånär man väl kommit upp från sängen och inser att halva dagen är borta så är det ändå något man vill göra. Jag är ingen frukost älskare heller, så när jag vaknat brukar jag snooza länge bara för att jag mår illa av tanken av mat. När jag väl är redo för mat brukar det vara lunchtid, och nästa mål äter jag klockan 6-7-8 när det är kvällsmat, så jag brukar alltså missa ett mål. Det har nu gått tre dagar på detta lovet (om man räknar från måndag) och jag ligger tre mål efter, woops!

Ja som ni såg så fotade jag och Julia i måndags, det var kul!! Lite jobbigt att tvätta bort sminket bara..
Igår chillade vi nästan hela dagen sen åt jag och min mor thaimat på kvällen, gott!! Min syster har lämnat mig hemma ensam med mor och far, *snyft*. Hon har åkt till Kanarieöarna med kusinerna, jag hoppas att hon inte är megabrun när hon kommer hem bara!!
 

coca cola


Och så var det höstlov.

Jaha, nu var helgen över och lovet börjar imorgon. Fyy vad skönt. Det känns som att mitt liv har varit bombaderat med prov och inlämningar nu det senaste, det känns också att de inte gjorts med så bra resultat..

Jag, Lisa och Julia hängde med några polisar igår, det var mycket roligt. Och självklart har jag ju några egopics med några av grabsen, tradition! Jäkla egopicskamera på iphone 4.. Allt är ditt fel.
Idag har jag gått runt i min pyjamas hela dagen tills jag duschade och bytte om till tjocktröja och mjukisbrallor haha, skönt!

beige


4652

Sovmorgon. Förutom att mina klasskamrater knäckt ytterliggare en av mina koder på mobilen idag så har dagen varit ganska kul (för ni är döjobbiga med erat spionerande för att lyckas, robinhenrik). Sitter just nu en aning rastlös på rummet även fast jag vet att jag har en massor att göra. Hoppas på att min hals (som förövrigt gör väldigt ont på högra sida), ska bli värre så att jag slipper skolan imorgon, hade inte det varit ganska skönt ändå? Jo ganska.

..och där var jag tillbaks!

Oj hej bloggen. Nu var det ju ett tag sen och jag har tillochmed fått en arg kommentar om min dåliga uppdatering, så för att vara på den säkra sidan tänkte jag blogga lite nu. Jag vill ju inte få hotkommentarer sen om att de ska komma och slicka på min tå när jag sover om jag inte bloggar eller något, då hade jag ju blivit livrädd.

Iallafall, vart var jag? Jo alla dessa prov. Om man räknar med "delar" av prov så skulle jag haft 5 prov förra
veckan, ganska mycket ändå. Måndag, spanskaprov. Tisdag, engelskaprov, Onsdag, So prov och ett muntligt prov i spanska (framflyttat till imon) och torsdag en hörövdelnings-del på engelskaprovet. haha, men annars 3 prov ju. Jobbigt. Kan inte dirket säga att det gick så bra på proven heller, så veckan blev alltså ganska
misslyckad.
Men helgen har varit rolig, i fredags kom Alva och Lisa hem till mig och vi gjorde pastasallad (mums) och marrängswiss, har dock inte den blekaste aning hur man stavar det där, inte hur man säger det heller för den delen, och googla det orkar jag inte för tillfället. Hela detta inlägget skrivs ju med fart!


I lördags var jag och åt kvällsmat hos mina kusiner och idag har jag bara chillaxat och gått i pyjamas hela dagen (busigt), har förresten sett världens sötaste hund idag också, min kusin och hans flickvän har köpt denna lilla lurviga valp som inte ens kan skälla,så den går runt och piper sådär supersött, åhhh jag är såld!

stress

3 prov, 3 dagar. Brb eller något

skoljoggen idag


LOL

Onsdag. Jag misslyckades med mitt spanska prov. Jag kunde ungefär allt, men sen kom den där sista uppgiften då jag, nu ska jag inte överdriva, ville plocka fram en pistol och skjuta mig själv med den så att blodet splattar
ett svar på mitt tomma papper.. Eller? Men iallafall, sista uppgiften var en sådan där jobbig och den begärde många spanska ord och meningar. Man skulle skriva berätta för sin otroligt frågrika kompis i telefon hur ens resa varit. Jag kunde ingenting. Hade noll kunskap i skallen. Hur säger man "hur"......Hur säger man "hur många" .....Hur fan översätter man det där!? Mitt huvud var tomt. Jag gjorde mitt bästa och hittade på lite, satte in några ord som jag tyckte lät hyfsat bra, sen struntade jag i att skriva när jag skulle hem från resan och skrev istället "Hasta en lunes!"(vi ses på måndag) så att man ska fatta att jag kommer hem på måndag typ..LOL. MEN HÖRNI, JAG ÄR GLAD ÄNDÅ!

Om en liten stund kommer min farbror med hans fru och barn. Lilla Henrik som döptes i helgen. Så nu ska jag göra min fysikläxa innan det knackar på dörren. HASTA LUEGO!

PS. Haris har fått tillbaks sin bok.... Mvh tjuv.

21.06


a thief

Ett brott skedde i C4 på astradskolan i ljungby i måndags mellan 09.00-10.15. Haris spanska bok försvann mystiskt. Inga spår av tjuven har upptäckts, inga vittnen.
Jag är tjuven. Idag när jag kom hem såg jag två spanska textböcker på bordet. Jag gnuggade mig i ögonen
och tittade igen, fortfarande två spanska textböcker liggandes på bordet. Jag föll ihop på golvet, olycklig och
full av skuld och skam. Jag har stulit Haris spanska bok. Vi har prov i morgon och jag kan vara anledningen till jordens undergång, haris kanske får underkänt på provet! Vi alla vet att detta aldrig skett förut, Haris är en gud på spanska. Jag undrar vad för dom jag får, jag förtjänar det värsta. Voy a morir!

Jane doe

 
Försöker plugga lite spanska, går sådär.

en rullgardin och stjärnor

 

Lite såhär ser mitt rum efter städningen igår, rummet är ganska tomt och jag är ganska nöjd. Fin blus på klädstången också!

dear sunday

Egentligen skulle jag ju väntat till i morgon och blogga, så hade jag kunnat skriva under rubriken "dear monday III".
Okej, enough klagomål på min uppdatering. Jag har ju faktiskt ett liv.. (lol)

Jag kan överblicka veckan som gått.. Okej jag minns ingenting just nu, mer än att jag var sjuk i fredags och hemma från skola. Innan pappa drog till jobbet den dagen tog han upp inteförmycketdataellertv-snacket, "man måste tänka på att man ska röra på sig också", "pappa jag är sjuk? menar du att jag ska ut och gå då!?" pappa gav sig lite och sa att det inte behövde gälla idag, därför passade jag på att spendera 14 hela timmar framför tvn, kändes bra.

På lördag mådde jag bättre, vilket var tur eftersom att min lilla kusin skulle döpas till Henrik denna dag. Dopet
var jättefint och min fina kusin Emma sjöng så fint och bebisen var så fin och Karin var så fin i sin klänning, okej enough fina grejer. Efter det var det lite fest på smörgåstårta och tårta. Sen åkte vi hem och Lisa kom hem till mig och vi lagade god middag och pratade hela kvällen, mysigt!
bandspagetti med kycklinggryta och en sallad som vi knappt rörde haha. Läsk i vinglasen haha!!

och idag mina damer och herrar, har jag städat mitt rum hela dagen. Godnatt

dear monday II

Nu har det gått en vecka sedan senaste uppdatering. Wazzup? Själv sitter jag här med en massa skolböcker bredvid mig. 3 prov framför mig, kan typ ingenting så jag har lite ångest. Men värst är ändå nästa veckas spanskaprov, den muntliga delen har helt spontant ändrat datum till en vecka tidigare. Jag har alltså 2 dagar på mig att förbereda mig för att sitta ensam med spanskalärare (namnet har nämnts för många gånger här) i ett rum och bli bombaderad med spanska ord som tillsammans bildar meningar som jag ska besvara på något j*vla
vis. Jag blir så rädd så jag vill gömma mig under en sten. Jag blir förskräckt!
en gammal bild.

nu ska jag plugga, hasta luego!

RSS 2.0