"alice madness returns"

Bad till gud igår att det inte skulle vara någon hård gympa lektion idag på morgonen efter träningen igår som iallafall jag tyckte var riktigt jobbig.. När vi satt oss i salen säger daniel, vår idrottslärare: Idag ska vi göra beep-testet.
Say whaat? Dog typ. Blev iallafall så svettig att svetten rann i ansiktet, och handdduk hade jag inte med mig.. Men som tur är har vi ju 1 timme rast efter den lektionen så jag cyklade hem och tog en dusch, haha skönt!
Annars då? Nej inget speciellt har hänt. Idag efter skolan var jag på kyrkogården med min konfagrupp och letade efter speciella gravstenar med min kompis gurra. Sedan påvägen hem så sms'ade amadeus mig och jag cyklade hem till honom istället, var där i någon timma sen cyklade jag hem och åt pastasallad, mums!
Detta är min tisdag i ord, jag kan se om jag kan hitta någon passande bild till det också.
ehm..nej. Eftersom jag är och varit så sjukligt ful dessa dagar med så har jag inte heller någon underbart rolig "egobild" heller för den delen, I am so sorry. Förhoppningsvis vänder allt det trista och glada och coola alice returns. förlåt

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är alltid ögonstenen på min vardag

//slash halle

2012-02-28 @ 23:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0