rädda mig

Väntar på att döden ska komma och rädda mig från helvetet. Vill inte träna.


Mackapär

Snygg kombo, inte direkt.

Diskussioner igår om denna nya mackapär. En stora syster frågade sin far,"är det någon skillnad på den här och en iPhone?" pappan svarade glatt med en blink, "det är lite större skärm". End of diskussion! Där skulle egentligen min anonyma vän komma in och lägga en av hennes/hans speciella fylliga rap, som en punkt liksom. Lillasystern i familjen kunde inte låta bli att skratta åt konversationen. Självklart var det värt en tweet från faderns sida. 

Jag har förresten också skaffat mig ett account på twitter. Jag vet dock inte om jag är redo att gå ut med mitt användarnamn ännu. Den tiden kommer nog så småningom. Nu finns det kanske någon smart jävel som vet hur man kan få fram min twitter utan att kunna mitt användarnamn. Men det struntar jag i.

 


25 augusti

Idag är det min farfars födelsedag, skänker en tanke till dig och hoppas att du har det bra i himlen!
Saknar & Älskar dig ♥

några ord vid midnatt

Hej. Nu ger jag er en uppdatering sådär vid midnatt. Jag tränade igår och jag överlevde, trots den jobbiga 5/1:an rattan tvingade oss springa i slutet av träningen. För er som inte vet vad 5/1:an är för någon konstig träningsgrej kan jag berätta för att det är en otroligt jobbig spring"lek". (eller det är iallafall vad jag skulle kalla det). Iallafall. Nu tappade jag orden. Ikväll har jag legat hemma, i en fåtölj, sen i min säng, sen i en annan fåtölj. Pillat på pappas nyinköpta ipad har jag också gjort, tyckte den var häftig.
här är jag idag. Nej jag har inte någon ombre eller konstig färg i mitt hår, även fast jag tycker det är snyggt
med sånt så jag har inte mixat med det i mitt egna fluff, det är ljuset mina damer och herrar, ljuset. (okej det
är redigering)

torsdag


22.21

Jag tränade, och jag lever. (jag dog alltså inte för er som inte förstår mitt koncept). Idag badade jag också, i regn. Sen körde jag moppe, i ösregn. Jag blev ganska blöt, och ful. Men efter badet hade vi bara 1 lektion kvar så sen kunde jag köra hem och slappa, och sova, sen duscha, och sen göra världens största lass med
pastasallad till mig själv. Det fick inte plats på en tallrik så jag la det i en skål, tömde skålen så nu ligger jag i matkoma. Vi hörs snart, då jag kommer med någon rolig bild. Nu ska jag invänta den förkyldning som drabbade Ida efter hon också simmat med klassen på utebadet. Kanske slipper jag träna imorgon då. Vem vet.
Här färdas jag från gårdagens träning, på min nygamla cykel. Eftersom att min förra blev snodd. Skänker en
tanke till människan som tog den, jag hoppas du lever. Den var påväg till soptippen, gick inte att svänga säkert.

run

I morgon ska jag träna, springa med innebandylaget. Jag undrar om jag kommer orka. Jag har inte riktigt tränat så flitigt under sommarlovet som jag lovat mig själv, och mina tränare. För tillfället är det liksom anfått att gå upp för trappan, känns det som. Ångest.
Idag började skolan, för er som missade det. Bättre dagar i mitt liv har jag ju upplevt. Det finns inte mycket mer att säga.

Här är jag på en cykel påväg hem efter en joggingtur med laget, för 1 år sedan. pallar-inte.

en kräftskiva

Några bilder från en kräftskiva vi var på för någon vecka sen. Vi var i en av familjernas stuga och jag skojar inte, det var det finaste jag någonsin upplevt i hela mitt 15åriga liv..typ. Världens finaste och perfektaste ställe att ha en stuga på, det var helt otroligt vackert där. Men självklart ska det vara något dåligt, NOLL INTERNET UPPKOPPLING!! Jag ska invadera deras stuga när jag blir äldre med en teliastolpe i handen, där ska jag bo!

idag gör jag ingenting, det gör jag typ varje dag känns det som. Vaknade upp klockan 11 hos lisa i morse, vi åt frukost och kollade på top model sverige sen körde jag hem med min moppe.

211 ord

det borde finnas någon mer än jag i denna vida värld som tycker jag ser ut som en mus på bilden ovan..(?).
Om alla i hela världen sett mig nu borde någon hålla med iallafall.
Vad gör ni? Inte värt att vänta på ett svar som i en chatt men själv sitter jag på golvet i mitt rum som faktiskt
är nystädat. Igårkväll tog jag musbilden och klockan var ungefär 10 i 7 och jag var nästan redo att sätta mig på min rosa rostiga moppe för att köra ner till suriyothai och äta lite mat med alva och lisa. Moppen startade inte. Jag blev sur och satte mig på cykeln och kom givetvis försent. Men somtur var hade dem förståelse i sina blickar och Lisa behövde inte öppna munnen och fråga vad som inte startade efter jag sagt: tror ni den startade eller?!?!??
Vi åt och pratade, sen cyklade vi ner till maxi och köpte slingfärg och lisa slingade håret på alva i hennes badrum. Själv satt jag och tittade på samtidigt som jag drack någon röd vätska som kallades "fanta wildberries", har ni
hört talas om den? Aldrig hört förut, de sa att det var något som hette "läsk" men jag ville inte tro dem. Det
lät så onyttigt.

14.56

stum.

!@#Ψ?&%!@

så här ser jag ut, och ungefär såhär har jag sett ut i ett tag nu, i lite mer än en månad. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det, plåster? Det är liksom en pappersbit och en massa tejp. Innan var det mer chill, då var det vattentäta plåsterlappar eller små vanliga. Nu är det som värsta bandaget. Inga grimaser är tillåtna, men bara för att jag vet det så gör jag det hela tiden, rynkar på hela ansiktet och känner hur tejpen släpper en aning. Ibland gör det ont. Börjar bli trött på detta..Riktigt trött.
Jävla leverfläck, rätt ut sagt. Bara för att den var så otroligt ful och äcklig och stor och pågränsen till farlig så är jag nu tvungen till att gå med ett köttsår som aldrig läker. Åh livet är så orättvist!

Nåja, hur är läget med er då? Hoppas bra. Läget med mig är bra och dåligt, på senaste har det varit dåligt men det blir bättre I hope. Jag hatar alla som skriver överallt att det är skola om ett antal dagar, jag.vill.inte! Dör typ hellre än att börja skolan igen, vi som börjar nian på astrad har inte ens en riktig korridor? åh. 
Det enda possitiva med mitt liv just nu är att det är ljungbydagarna nästa vecka, hoppas på kul. Detta sommarlovet har varit ganska ohändelserikt. Det är bara nu i slutet jag har gjort lite grejer, annars har vädret
bara sugit och man har inte gjort någonting alls. blä.

Nu ska jag avsluta detta gnälliga inlägget och hoppas att jag snart kommer tillbaks med ny och härlig energi som jag kan dela med mig av. ha det bra!

sneeze

Bjuder på en video som jag och Alva gjorde för ett tag sedan. Alva nyser som en åsna. enjoy!

RSS 2.0