stuffs !Bild 1 : endel av mina grejer jag fick
Bild 2 : - 11 -
Bild 3 : En närbild på ett tryck som sitter på en av mina tröjor jag fick :)
Bild 4 : Jag på bild

Jag antar att jag får ta tillbaka den där saken jag bestämde mig för "Jag ska inte läsa mer sorgliga böcker". Eftersom jag älskar dem, och jag nyss fått en till. haha. Men "I taket lyser stjärnorna" får vänta. Nu läser jag en annan.: Tillsammans. Det är en väldigt tjock bok. Som innerhåller 2 böcker :). 1 och 2 boken i samma. " två böcker i en" som det står på framsidan av boken.
Boken handlar om 3 personer, en tjej namn : Theresa. Hon bor i en husbåt med sin pappa, hennes mamma är död och hon har inte så många vänner..
en kille namn : Alexander. Han bor i ett fint hus, med en mamma,pappa och en lillasyster. Hans pappa heter : Fabian och han är dum i huvudet, mer ska jag inte avslöja om alexander :)
och till sist, en kille som heter : Jakob. Jakob är en sportig kille som bor i ett hus med sin mamma och pappa. hans mamma är en känd tv kock och håller i en matlagningskurs, som sänds på tv. typ. Det är så vännerna träffas. alla går på kursen och blir vänner. :)

intressant bokfakta ! :)

Idag :

Jag hade teater uppvisning, det gick inte riktigt som vi tänkt oss. hehe. alla var nervösa och vi glömde repliker och rekvisita(stavning). hehhe.
Sen hade vi matteprov. Som jag trodde att jag skulle missa, pga teatern. men då kom vi på att matte lektionen var den sista lektionen, så vi skulle inte missa den. GAAAHHH !! jag hade inte övat till matteprovet :O. men det gick ganska bra ändå ! :)
Nu sitter jag här, klockan är 15.02 och radion spelar ambitions med Donkeyboy remix.
Senare är det träning, och efter träningen behöver man inte stressa för i morgon är det studiedag, YES !

vi hörs senare..som alla coola bloggare säger, yeah ! :D
, puss !

Btw, jag vill ha en bredare header(blogg) !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0