Pappas 50 årsfest

Igår var det minsann ingen vanlig dag för igår fyllde min älskade pappa hela 50 år. Det blev ingen frukost på sängen som traditionerna utan en 5-10 minuter innan vi skulle gå ner och sjunga för pappa så kom Chrisse och Keith förbi med fika. Pappa som ändå redan var vaken kom upp och det blev en frukost på altanen istället. Av mig och Anna fick pappa ett par badshorts som jag hoppas att han tyckte om och ett par sandaler. Förutom det fick han även skjortan som han har på bilden och en lampa. Hela dagen var det fix och trix men jag var tyvärr inte så delaktig utan låg mest och vilade hehe. Apropå det så hade jag en jätterolig klassfest kvällen innan. Verkligen lyckad och det verkade som att alla hade roligt, kul!!
 
Klockan halv 7 började det ramla in folk och efter ett tag var hela garaget fullt av vänner och släkt. Mamma och pappa hade fixat det fint med "dukar" på väggarna som täckte alla garage-saker och ljusslingor i taket. Efter maten påbörjades det en lek som inte tog slut förrän vid efterrätt nr 2 (den hade dock flera pauser). Pappa hade gjort en powerpoint med bilder och texter som skulle föra tankarna till vissa årtal som man skulle kryssa i på ett papper. 50 olika årtal förknippades med allt från Olof Palmes död till när vi köpte vår första sommarstuga. Mitt lag var tyvärr ett av de sämsta lagen men det tycker jag ändå är förståligt då jag inte var född under de flesta årtalen haha. Men jag hade faktiskt koll på när mamma och pappa hade varit tillsammans i 10 år, det var år 1990 ska ni veta!! Så det så.
 
Det blev en lyckad kväll med god mat, goda efterrätter och - för en del - goda drinkar. Henke och Matte lyckades dock inte med en enda haha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0