Elvira 18

Tjenixen bloggen! I tisdagskväll var jag, Amanda och Alva hembjudna till Elvira för lite födelsedagsfirande. Vi åt jättegod mat (som ni ser ovan) och även en god efterrätt som Elvira hade bakat själv haha. Vi kom dit runt halv 7 och jag var hemma runt 20 över 10. Grattis ännu en gång bästa Elvira!!
 
Igårkväll var jag också busybusy. När jag kom hem från skolan slängde jag i mig lite fika och bättrade på sminket, sen stod Lisa utanför med sin bil. Tillsammans med Edden, Felicia och Selma åkte vi mot blomsterhandeln för att köpa två blommor och sedan mot Alvesta till vår mentor Lavinia. När vi kom dit hade de fixat tillbehör till grillen (potatissallad och bröd), läsk och lite lekar. Dessvärre var det många killar i klassen som inte dök upp men vi hade det roligt ändå. När jag kom hem, runt klockan halv 10 så gick jag och Henke ner till Maxi och köpte lite godis och sedan tittade vi på Highschool Musical. Haha jag kände mig tvungen att kolla nu efter så mycket Highschool Musical-prat och sånger i skolan. Vi såg ettan igår så vi har ju två kvar. Nu suckar Henke. Hihi.
 
Dagens planer är att plugga så mycket matte jag orkar fram tills klockan 2 då jag och Henke ska till Lagan på släktkalas (Henkes släkt). Efter det vet jag inte vad som händer. Kanske ännu mer matte? :(
 
Ha en skön torsdag och LÅNGHELG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0