Diamonds

 
Hej! Nu är klockan halv 4 och jag sitter och dricker upp det sista av kaffet. Kaffe? Ja ni läste rätt. Jag fick en mycket ovanlig konstig känsla igår förmiddag efter jag fått frågan om jag ville ha lite kaffe. Det var inte förrän jag tackat nej och hört vattenkokaren bullra som jag förstod att jag nog faktiskt ville ha en kopp. Självklart med mjölk och två sockerbitar, annat förstår jag mig inte på! Så nu sitter jag här och tömmer min andra kaffekopp här på Happy Design.
 
Annars då? Idag har jag läst en del ur den senaste Kepler boken Stalker. tagit emot kunder och pillat lite med ett dokument som senare ska bli till ett plakat att ha utanför affären. En kund såg tidigare idag att jag läste Stalker och hon kommenterade "Visst går det inte att slita sig från de?". Det är alltså inte bara jag som tokläser dessa Kepler böcker kära bloggläsare. Jag är inte knäpp, det är ni som är knäppa som inte har börjat läsa de än!!
 
Ikväll ska jag chilla med Henke. Vi ska boka tågbiljetter fram och tillbaka till Göteborg och även åkband till Liseberg. Vi ska dit på söndag när jag är ledig och hem på måndagkväll. Kul!! Denna gången var vi smarta nog att kolla upp så att vi inte bokade hotell under Gothiaveckan (det gjorde vi tyvärr förra året). Men det blev ju ett bra dygn ändå!
 
Det var förresten några som frågade var Happy Design ligger. Det ligger placerat vid Gamla Torg, mitt emot ÖoB, i ett ljusgrått hus med röda och gröna knutar. Hoppas vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0