Sweet 18

Bild 1, 2 och 3 är tagna från Moas blogg.
 
Igår var det 18årsfest nummer 2, denna gången för Moa Magnusson och Lisa Sjöblom. Lite över klockan åtta befann oss jag, Alva, Elvira och Amanda i fyverkerifabriken efter att ha ätit god oxfilé hemma hos Amanda. Än så länge var det bara tjejer där så det blev en förfest innan resterande kom. Det droppade in folk lite hela tiden så framåt tolv var det väldigt mycket folk faktiskt. Jag hade sååå roligt hela kvällen! Det var bra musik och roligt folk, alla var glada! Tack så mycket för en grym fest Lisa och Moa!!
 
Jag vågade mig på röda läppar igårkväll och trivdes faktiskt ganska bra. Jag är så sjukt ovan vid det och glömmer hela tiden att man har massa klet på läpparna haha men det höll sig bra. Till det hade jag som ni kan se lite smått på bilderna, en svart trekvartsärmad klänning ur mammas garderob. Som jag skrev häromdagen hade jag ju lite problem med vad jag skulle ha på mig, tills mamma gav förslag om sin svarta klänning. Först var jag skeptisk då det var fickor på den, vilket jag tyckte kändes lite för "vardags", men till ett par tunna strumpbyxor och till en början festliga skor (såklart bytte jag till mina Adidas efter bara 15 minuter..) så kändes det rätt party ändå. Dessutom var fickorna perfekta till mobilen haha!
 
Jag hade så jäklar roligt igår och önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och uppleva kvällen igen haha! Tack tack tack!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0