New bag

Så typiskt, när jag väl har tiden och orken att blogga idag så slutar blogg.se att fungera?? Har suttit och uppdaterat hemsidan i nästan två timmar utan resultat, nu fungerar det äntligen!!
 
Här är min nya väska som jag köpte i helgen. Jag, mamma och mormor åkte till Växjö i lördags för mormor skulle till sjukhuset och då passade jag och mamma på att kika lite i affärer. Trots att läkarbesöket gick mycket snabbare än vi trodde (det tog ca 20 min) så hann jag få med mig ett par jeans, väskan och ett par örhänge hem haha. Vilket tempo! Jag hade inte planerat att köpa något men jag har ju länge velat ha en väska, och ett par jeans till behövde jag.. Örhängerna kostade bara 15 kronor(!!) så de behövde jag inte fundera så länge över haha! Jag är nöjd med alltihop. Väskan hittade jag iallafall inne på H&M för 249 kronor. Det är precis en sådan jag har letat efter (utan att veta om det..) så jag är supernöjd! Den var ju inte så dyr heller.
 
Bild på örhängerna kommer säkert såsmåningom. Jeansen är inte så roliga att fota då de inte ser så speciellt annorlunda ut jämfört med mina andra, förrutom färgen då end kommer vara rättvis på bild haha. Nu ska jag äta. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0