Lördag

Här hade jag minsann mörkt hår. Jag kan fortfarande inte besämma mig om jag ska färga mitt hår i min utväxt-färg och förlora allt det ljusbruna jag kämpat för haha eller låta det vara och leva med en ful utväxt :( hjälp sökes.
 
Nu är klockan snart halv 12, mor och far är ute i Södra Ljunga och hjälper mormor och morfar med deras larm och jag tänkte räkna matte. Tråkigt och ensamt, men det måste göras. Nästa vecka har jag bara ett prov och någon småläxa, skönt. På torsdag fyller min stora syster hela 20 år!!!! Kan knappt fatta det. Självklart är hon superbusy på sin stora dag så mor och far ska åka ner till henne på fredag. Jag vet dock inte än om jag också ska ner eller inte. Självklart vill jag ju men det jag inte vill är att efter skolan behöva sitta på en buss och sedan ett tåg för lite familjemys och sedan åka hem igen på lördag morgon. Det hela känns lite krabbigt för stackars mig men det slutar nog med att jag åker iallafall. Man kan ju inte missa sin storasysters 20 års dag (lol det gör vi ju ändå).
 
Ikväll ska jag träffa Alva och Elvira och eventuellt Amanda. Vad vi ska hitte på har jag ingen aning om men det blir väl förmodligen lite käk och lördagsmys. Ha en underbar lördag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0