1000 frågor

Hej. Idag är det onsdag, men ingen vilken onsdag som helst för idag fyller min farmor 75 år. Grattis grattis grattis! Jag och mamma har precis varit hos henne och ätit smörgåstårta och druckit kaffe. Innan dess var jag, som jag skrev igår, på Träna och kollade mitt knä. Jag trodde ju att jag inte skulle få något svar på vad som är fel men det har jag, tyvärr(???), fått idag haha. Det var väl inga direkt positiva nyheter.

När jag gick i femman tror jag det var, så ramlade jag på svanskotan och fick väldigt ont, smärtan varade i flera månader. Det var liksom ömt. Efter det har jag nog ramlat ett få tal gånger till, bland annat en gång i nian när jag blev nerdragen från ett bord i korridoren haha.. Denna skada har iallafall haft effekter på min höft vilket senare har lett till problem med mitt knä. Jag böjer det inåt, inte rakt. Detta är inget jag har märkt av (att jag böjer det fel) men min pappa har sagt flera gånger att jag springer konstigt, inåt.
 
Så det är mitt problem, och det orsakar smärta. Idag gick jag därifrån, svettig och lite smått irriterad på mig själv efter alla benövningar jag gjort (jag hade väldigt svårt att göra de rätt haha, jag sög) samt med en blå tejpbit knät. Den ska jag ha på tills fredag. Så jaha, vad nu då? Jag får inte hoppa eller göra några som helst benövningar förutom dessa jag fick nu, och om bara tre veckor ska jag åka skidor? Vad händer med det då?

Idag har inte varit någon höjdare med andra ord. Om jag inte får åka skidor vet jag inte vad jag gör, det har jag längtat efter i flera år. Förmodligen åker jag iallafall men vad händer då då? Får jag ännu mer ont då? Kommer allt bli värre?

Mitt huvud är fullt av frågor och oro, jag har ingen aning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0