Selma 18

Förresten så kom de efterlängtade bilderna från Selmas 18årsfest ut på facebook häromdagen, och såklart ska jag dela de här med er på bloggen. Det var en såå rolig kväll med både folk från klassen och kompisar utanför. Jag, Alva, Elvira och Amanda träffades hos mig först och åt hemlagad kebab med potatis och vitlöksås (ojdå, vitlök innan fest? haha). Runt klockan 8-halv 9 befann vi oss i Skyttepaveljongen där festen var. Det bjöds på både mat, snacks och dricka och allt var så välordnad och fint!! Jag, Elvira och Henke fick skjuts hem av min pappa runt klockan 1 tiden. Innan dess hann vi dansa, skratta och se ett träd falla precis utanför lokalen, detta var ju samma natt som stormen Egon. Tack igen för en superrolig kväll bästa Selma!!
Fina Lisa, Mark och värden!!
Haha denna bilden var jag inte beredd på och Linda (som jag har för mig tog bilden) kunde absolut inte ta en ny haha!! Strike a pose Alice.
Och så alla dessa gruppbilder..
Fina va? Speciellt Henke uppe i vänstra hörnet..
 
Lite bilder är ju alltid kul? Hoppas att det blir en liknande fest snart för denna, liksom fyverkeri, ägde ju. Woop woop adios bloggen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0