Let's ski

En lite bättre bild på mitt hår. Pretty short huh (ni ser säkert inte ens skillnad)

Nästa vecka på torsdag eftermiddag sätter jag och pappa oss i bilen och kör mot Nyhamnsläge. Där hoppar Viktoria och hennes pappa Anders in i bilen och resan fortsätter mot Helsingborg, vi tar färgan till Helsingör, fortsätter med bil igenom hela Danmark, tar färgan över till Tyskland och bilar hela vägen snett genom Tyskland, in i Österrike. Hela resan beräknas ta runt 20 timmar, haha pust!! Viktoria ska ta med sin dator med nedladdade filmer, annars blir det väl mobilen, musiken och kudden som får stå för sysselsättningen, och sällskapet såklart. Jag är så sjukt taggad!! Detta är vad jag har velat göra i flera år, äntligen får jag åka skidor och med bästa sällskapet dessutom, det ska bli så otroligt roligt. Vi har lyckats hitta en webcamera som visar live-bilder från backarna och det ser helt otroligt ut. Gaaah vad jag längtar!!
 
Pappa har redan skrivit en packlista och kan tänka sig sälja den till mig för 10 kronor haha, jag tror dock inte att hans packlista kommer hjälpa mig så mycket då han tex bara har skrivit "necessär" som en punkt på sin. För innehållet spelar tydligen inte så stor roll? Helt oförståligt. Det måste ju finnas ansiktstvätt, återfuktningskräm, concealer, mascara, tofsar, nagelfil.. haha!
 
Vi åker alltså från torsdag till torsdag , för att slippa de längsta bilköerna, så jag ska vara ledig en dag från skolan. Själklart ska vi ha prov den dagen men jag har lyckats övertala min mattelärare att få göra provet på måndag istället, så denna veckan fylls med matteplugg och spanskaplugg, det har jag prov i på torsdag. Snaaart åker vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0