Olycka i dimma

Nu är vi precis hemkomna från Lund, jag mamma och pappa. Igår när jag kom dit med tåget så hämtade pappa mig med bilen på stationen, när vi sedan skulle köra till lägenheten kom vi in på en gata full med rök. När Bilarna framför oss vände såg vi att det inte var någon brand utan vatten som rann längst med gatan, om vattnet rök det något fruktansvärt och vi som inte hade någon aning om vad det var panik-vände med en stor buss bakom oss. När vi kommit ut från gatan och kört ett annat håll mötte vi en brandbil, pappa kollade under bilen för att se om däcken skadats, vi visste ju inte vad det var vi hade kört på.

När vi kom till lägenheten sen såg vi på nyheterna att det var vatten, 90 graders varmt vatten som hade läckt från en fjärrvärmeledning och skapat en tät dimma på grund av temperatursskillnaderna. Vi såg också att en buss skört in i en folkmassa på grund av dimman. Flera skadades och en man omkom.
 
Allt finns på aftonbladet. Har ni läst? Så himla läskigt och hemskt. Mannen hade tydligen dragits med bussen tiotals meter och när de gjorde hjärt och lungräddning på honom gick han inte att räddas.
 
Filmen kommer från en åskådare som filmade dimman.
Läs hela artikeln här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0