kolakaffe

Nu är det LÅNGHELG!! Så himla skönt. Direkt när jag kom hem slängde jag mig i fåtöljen i tv-rummet och här har jag suttit sedan dess, har inga större planer på att flytta mig heller..
 
I veckan har jag inte bloggat alls och det ber jag om ursäkt för. Kanske mest till mig själv i framtiden som undrar vad fasen jag höll hus dessa ickebloggande-dagar (Ja jag tycker om att läsa gamla inlägg från min egna blogg haha). Då ska jag berätta att jag i lördags befann mig hos familjen Karlsson där det var 50 årskalas för min älskade moster. Det, mina vänner, var 50 årskalas 1 av 3.. More 50 årskalas to come haha. I söndags var det deg och filmtittande. Måndagen bjussade på en körlektion och inställd historialektion. Igår hände inget speciellt och idag är det ju långhelg! Wiho! Jag fick även reda på mitt FN-betyg idag och det gjorde dagen ännu bättre. Ibland, men bara ibland, lönar sig faktiskt slitet. Men jag kan ärligt säga att man inte kan ha det som tröst när man pluggar till något för en del lärare kan vara lite oklara med betygssättningen.. Haha men denna gången lönade det faktiskt sig. TACK!
 
Ikväll ska jag dega (nytt ord?) med Henke och imorgon ska vi ut på äventyr, hehe. Det berättar jag mer om senare. Ha det gött!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0