Frukost i sängen

Jag har alltid söndagsångest, mer eller mindre. Det är så himla tråkigt så idag försökte jag starta dagen på bästa sätt genom att göra frukost på sängen till mig och Henke. Till frukosten kollade vi på den näst senaste filmen av Beck - Invasionen (det är väl den näst senaste?) Vi såg sjukhusmorden häromdagen och båda var kanonbra tycker jag.
 
Igårkväll kom Wille och Alexander hit och höll oss sällskap på kvällen så det blev ingen film. Vi såg två avsnitt av Ex on the beach när de kört hem istället. Jag tror inte att det är en serie som jag kommer orka följa fullt ut men när man inte har något annat att titta på så kan man ju lika gärna glo på dramat haha!
 
På fredag har jag prov på Kinas historia, och fredagen efter det har jag en inlämning, även det i historia, om en historisk film. Jag och Selma valde "In the land of blood and honey" så den måste jag titta på idag, får se om Henke kanske vill kolla på den ikväll. Nu tänkte jag plugga till det första provet haha. Hoppas att ni får en mysig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0