håkisbråkis

HEJ jag lever! Efter en väldigt skrattfull, händelserik, läskig, underhållande och skrikig helg. Sjukt roligt har jag haft det, och det var värt varje lidande av halsonten jag hade dagen efter. Som förövrigt verkar ha förvandlats till något värre med huvudvärk på köpet, så idag mår jag lite sådär. Men somsagt, värt det.

Vi kom till Håkan-kön i varberg vid 4 tiden, och det var väldigt förvånande över hur kort den var. "Är detta kön?!?!". Vi fick ett rosa prickigt band och ett nummer på handen, 125-126-127 och 128. Väldigt långt fram i kön med tanke på hur sent vi anlände, och när Jag och Lisa köade till Kent så hade vi fått ett nummer på 300 om vi nu fått något, och då köade vi från klockan 1. Men vi var ju i varberg denna gången, och 5000 biljetter var sålda.
Grym konsert, och väldigt roligt att knuffas med folk som trängdes. En tjej som inte ens fått ett nummer på handen tryckte väldigt mycket på mig och viskade till sin kompis irriterat varför jag hade en ryggsäck på mig. Jo, ryggsäcken lär ju varit ganska irriterande för personerna bakom men rätt kul att retas med tjejen bakom, som verkade vara irriterad. Hon slog till och med bort mitt hår sådär en gång, så tillslut lät jag henne gå förbi, för då hade hon redan knuffat till mig så att jag stod klämd på sidan. Tjejen är bakom mig på bild 6 förresten, fjant.
 
Jag tog väl ungefär 70 bilder, varav typ 1 blev okej... Alla hoppade ju bredvid en och man knuffades hit och dit och tillslut kom jag bakom en kille som var typ 2 meter, vilket probbe. Så hans blonda kalufs syns med på en av mina videos, Snyggt. Hoppas att han inte hade mjäll. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0